Wij begeleiden ondernemers met het oprichten, fuseren, overnemen, herstructureren en liquideren van ondernemingen met iedere mogelijke rechtsvorm. Daarnaast adviseren en procederen wij veelvuldig over contractuele aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en over geschillen tussen ondernemingen, klanten en handelspartners.

Door de ruime proceservaring onze advocaten, zijn wij in staat om waterdichte en kristalheldere contracten en algemene voorwaarden op te stellen. Zo kan een langdurig juridisch geschil over de uitleg van overeenkomsten worden voorkomen.

Als ondernemer kunt u helaas ook te maken krijgen met faillissementen, ofwel omdat uw eigen onderneming met betalingsproblemen kampt, ofwel omdat één van uw handelspartners daarmee kampt. Onze advocaten zijn in staat om u op een goede manier te adviseren over de aanpak van dergelijke problemen. Het treffen van betalingsregelingen, het aantrekken van aanvullende financiering en het herstructureren van ondernemingen behoren tot onze dagelijkse praktijk.