Marloes Hofland

Advocaat

Marloes Hofland studeerde de master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Ze heeft haar scriptie over het burgerlijk procesrecht onder begeleiding van prof. mr. A.C. van Schaick geschreven. In augustus 2013 is Marloes afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft Marloes verschillende bestuursfuncties uitgeoefend bij de juridische faculteitsvereniging Magister JFT.

Marloes is sinds oktober 2012 werkzaam bij Linssen cs Advocaten en sinds oktober 2013 werkzaam als advocaat binnen ons kantoor. Marloes heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en is tevens werkzaam binnen de sectie burgerlijk recht.

Marloes is in 2017 cum laude geslaagd voor de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Marloes is een gedreven advocaat en staat voor helder en concreet advies waarmee u verder kunt. Zij is praktisch en oplossingsgericht ingesteld, maar schroomt een procedure niet als dat nodig is. Van klanten krijgt Marloes vaak zeer positieve evaluaties.

Lidmaatschappen

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaat Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaat Breda – ‘s-Hertogenbosch (VAR)
  • Vereniging Jonge arbeidsrechtadvocaten (VJAA)
  • Vereniging de Jonge Balie Breda – Middelburg