Gedurende zijn studietijd werkte Jordie bij een klein advocatenkantoor in Rotterdam. Ook was Jordie als vrijwilliger verbonden aan de kinder- en jongerenrechtswinkel Rotterdam. Bij deze rechtswinkel was hij lid en voorzitter van de commissie voor juridisch advies aan gedetineerde jongeren. Na zijn afstuderen werkte Jordie bij een advocatenkantoor te Dordrecht, waar hij zich voornamelijk bezig hield met het ruimtelijk bestuursrecht, planschade en huurrecht. Jordie heeft daar zowel ondernemers als particulieren bijgestaan.

Door zijn eerdere werkzaamheden voor andere advocatenkantoren en zijn werkzaamheden voor de kinder- en jongerenrechtswinkel Rotterdam, wist Jordie zeker dat advocaat zijn roeping was. Als advocaat is hij immers in staat om ondernemers danwel particuleren wegwijs te maken, te ondersteunen en te begeleiden bij juridische kwesties. Dit kan zowel door te adviseren als door te procederen. Daar ligt Jordie’s taak als advocaat en die neemt hij graag op zich.

Bij Linssen cs Advocaten werkt Jordie in de sectie civiel recht en richt zich voornamelijk op het oplossen van problemen op het gebied van het overeenkomstenrecht.